Tillykke til Lolland-Falsters studenter

Dette års studenter er netop udklækket og er nu klar til at drage ud i den store verden på nye eventyr. Vi i QLF’s bestyrelse ønsker dem alle god storm fremover. Men de skal ikke glemmer deres øer, og hvor de end kommer hen, så skal de være stolte af det sted, de stammer fra. Derfor får alle studenter i dag et ‪#‎lollandfalsterlovestorm‬-badge sammen med nedenstående brev. Så de kan vise verden, hvor de kommer fra.

Brev til årets studenter:

Kære studenter fra Lolland-Falster Årgang 2015!

Vi ønsker jer hjertelig tillykke med jeres eksamen – og held og lykke med alt det, der venter jer!

Nu skal nogle af jer holde sabbatår, nogle starter på studier på eller uden for Lolland-Falster, andre skal arbejde, og nogle rejser til udlandet. Lige meget hvad jeres plan er, så håber vi, der står bag Lolland-Falster Lovestorm, at I med stolthed i stemmen vil fortælle om Lolland og Falster til alle, I møder.

I er vores bedste ambassadører, og derfor vil vi gerne holde kontakten med jer.

Meld jer ind i vores nye studentergruppe på Facebook: Lolland-Falster Lovestorm – Year 2015 (https://www.facebook.com/groups/1647032262198867). Og husk at bruge #lollandfalsterlovestorm, når I instagrammer og tweeter om Lolland-Falster.

Med denne hilsen hører der også et badge, som vi håber, I vil gå med, når I rejser ud eller starter på jeres uddannelser, så alle kan se, hvor I kommer fra.

Hjertelig tillykke med eksamen endnu en gang! Rejs nu ud – mærk verden, bliv klog på den og jer selv. Men glem ikke, hvor I kommer fra, og at det er en egn, der nok har udfordringer, men som også har store kvaliteter og potentialer, som det er værd også at være stolt af – og måske vende hjem til igen en dag!

Lovestormhilsener fra

Quality Lolland-Falster
Kirsten Sydendal – Dea Cordt Kragh – Anne-Lise Becker – Birgitte Nymann
www.lollandfalsterlovestorm.dk

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.