♥ Tak for Sankthans-fotos! ♥

sankthans

Det er nogle uger siden at næsten 100 medlemmer af Lolland-Falster Lovestorm loadede de flotteste Sankt Hans-fotos op, som man kan forestille sig. Tusind tak for det!
Vi deler her de smukke billeder fra Nakskov i vest til Marielyst i øst.
Lolland Falster Lovestorm blev nævnt i flere af Sankt Hans-talerne, og at sådan noget sker, kan vi takke hele Lovestorm-gruppen for! Det være hermed gjort!! ♥ ♥ ♥
Se fotoalbum her

Holger Schou Rasmussen fra Lolland sagde:
“At se problemerne i øjnene er det første skridt til at kunne gøre noget ved dem. MEN Lolland er også meget andet – som vi der bor her ved, og som jer, der besøger os kan se. Ingen siger, at problemerne skal fejes ind under gulvtæppet, MEN man skal behandle os fair, når man fortæller Lollands historie. Man skal ikke kun vise bagsiden af medaljen, men også forsiden. Og vil man ikke det, så gør vi det selv – som vi har set, og ser, det med blandt andet Lolland-Falster Lovestorm – et initiativ som er vokset nedenfra, fra Lollands græsrødder og borgere.
Man kan sige meget om mediernes stereotype fortællinger om Lolland, men på plussiden så er det fantastisk at opleve, hvordan det får os til at rykke sammen og passe på hinanden, når det virkelig gælder.
Skal vi tage noget med fra de sidste måneder, skal det være det. Jeg er stolt af vores stærke fællesskab.”

John Brædder fra Guldborgsund sagde:
”På et tidspunkt kørte der en udsendelse, som vedrører vores nabokommune. Det medførte en Lovestorm, og den Lovestorm berørte hele Lolland-Falster. Det var dråben, der fik det hele til at flyde over: Nu ville vi saftsuseme ikke mere finde os i dårlige historier. Jeg har aldrig set så mange gode historier postet via Lovestorm, som der har været de sidste seks uger. Det fortjener vi et klap på skulderen for alle sammen. [Klapsalver] Det viser nemlig, at på Lolland-Falster der kan vi langt mere, end vi selv tror og dobbelt så meget som andre tror. Hvis vi fortsætter ud af den tangent og viser, hvad der foregår af gode ting på Lolland-Falster, så kommer vi rigtig langt.”

Laura Bisted Jacobsen, oprindeligt fra Femø, sagde i sin tale på Femø:
“Den stolthed jeg har over at komme fra Femø er nok en følelse, som mange har i forbindelse med deres barndomsby eller egn. Bare se på den bevægelse, der hedder #lollandfalsterlovestorm, som de fleste nok har hørt om. En gruppe lollikker og falstringer fik i foråret nok af mediernes ensidige fokus på de dårlige sider ved Sydhavsøerne, så
de oprettede en gruppe på Facebook med det formål at oversvømme internettet med positive historier fra Lolland, Falster og øerne. Folk delte smukke billeder af blomstermarker, strande, solnedgange, skrev historier om iværksætteri og succes og italesatte en stolthed over at komme fra en egn, der ofte bliver beskrevet meget negativt i de landsdækkende medier.
I forbindelse med mit arbejde som journalist ved jeg, hvor svært det kan være at påvirke medierne til at ændre fokus, men #lollandfalsterlovestorm har haft en effekt. Det er jeg ikke i tvivl om. Om ikke andet, så har bevægelsen haft en effekt på nuværende og tidligere beboere på Sydhavsøerne i form af en følelse af samhørighed, kampvilje og lyst til at blive hørt.”

De smukke fotos kan ses her:
https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.1612267239048457&type=1 
#lollandfalsterlovestorm

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Facebook News, Nyheder. Bogmærk permalinket.