Lad os lave en Lolland-Falster Lovestorm med lokale fødevarer!

11888010_10207477657926709_6805736681641977262_n

Foto: René Lynge, Fejø. Alt hvad du ser på fotoet er – som Rene skriver – homegrown/hjemmedyrket. #foedevarer2015

Erland Holmberg Kamstrup skriver i en kommentar:
“Lolland er et af Danmarks største spisekamre. Og høsttiden er en af de flotteste perioder på året.” Det gælder også Falster og småøerne, og det vil vi gerne bygge videre på her i Lolland-Falster Lovestorm-gruppen.

Vi lancerer derfor et fødevaretema og opfordrer alle lovestormere til at lave opslag med lokale fødevarer og produkter de næste godt 14 dage. Vi hylder fortsat de personlige historier og anbefalinger (frem for de ukommenterede reklameopslag), og du må gerne nævne en virksomhed, blot den har relation til lokale fødevarer, produkter, retter, opskrifter eller smagsoplevelser, anekdoter og andre gode historier.

Hvad skal det bruges til?
Ud fra det stof vi får ind, vil vi se om det er muligt at lave en lille særpublikation, hvor vi samler udvalgte opslag. Det er ambitionen, men alt afhænger af, hvad vi får ind.

Hvordan gør jeg?
Du gør som du plejer i gruppen. Slår din tekst, dit foto, link eller video op inde i Lovestorm-gruppen. Du laver ‪#‎lollandfalsterlovestorm‬ OG du tilføjer ‪#‎foedevarer2015‬. På den måde kan vi genfinde dit opslag. Slå også meget gerne fotos med disse hashtags op på Instagram!

Du må også meget gerne dele de opslag der kommer ind, som du synes allerbedst om. Så lovestormen også ses af dit eget netværk, og ikke blot her i gruppen.

Tak!
Admingruppen takker jer på forhånd – og glæder sig til at se jeres opslag! Det er stadig tilladt også at indsende helt almindelige lovestormopslag.

Foto: René Lynge, Fejø. Alt hvad du ser på fotoet er – som Rene skriver – homegrown/hjemmedyrket. #foedevarer2015

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Facebook News, Fortæl din historie, Nyheder. Bogmærk permalinket.