Nyhedsbrev 28. februar 2016

QLF’s bestyrelse arbejder fortsat målrettet med at udbrede de gode historier om Lolland-Falster og dermed understøtte #lollandfalsterlovestorm. Her sender vi jer en update på, hvad vi går og forbereder lige nu.

* 13. april – Høring om Storstrømsbroen på Christiansborg *
Vi har åbnet for tilmelding til høringen på www.lovestormbroen.dk og opfordrer alle, der har mulighed for det, til at melde sig til arrangementet. Vi vil gerne understrege, at vi i bedste lovestorm-ånd har stærkt fokus på den nye bros muligheder og fordele og mindre fokus på fx den gamle bros alder og tilstand.

Tanja Beckmann Sørensen samler fortsat underskrifter og sender hver uge et fysisk postkort til transportminister Hans Christian Schmidt med update om underskriftindsamlingen, så han ikke glemmer den store folkelige opbakning, der er bag den nye bro. Fortæl endelig dit netværk om indsamlingen, så tallet fortsat vokser. Underskriftsindsamlingen finder du her: http://www.skrivunder.net/storstroemsbroen.

Merethe Kepp vil gerne arrangere nogle gå/løbeture over Storstrømsbroen her i foråret for at sætte fokus på broen og støtte opbakningen til den nye. Vil du være med, så kontakt Merethe på ferierytter@gmail.com.

* 19. april – 1 års dag for Lolland-Falster Lovestorm *
Tirsdag 19. april er det et år siden, at vi sammen startede Lolland-Falster Lovestorm, og det skal naturligvis fejres. Vi vil gerne opfordre alle til at byde ind og være med til at markere dagen. Hvis bagere eller slagtere vil lave Lovestormkager og –spegepølser, hvis en ugeavis vil lægge spalter til, hvis nogle vil spille musik eller lave andre happenings i deres lokalområder, så skriv endelig til os på lovestorm@qlf.dk. Så samler vi alle initiativerne og videreformidler det.

På dagen giver vi i Facebookgruppen frit løb for alle til at udbrede den gode fortælling fra Lolland-Falster: Historier, fotos, events, virksomhedshistorier, … Ingen begrænsninger. Så vi håber, at I alle vil være med til at give den fuld lovestorm hjemme ved skærmene denne dag både i og uden for Facebookgruppen og naturligvis med #lollandfalsterlovestorm. Det er Tine Vinther Clausen, der er tovholder for denne del af festlighederne.

Vi planlægger også på dagen at gøre Nakskov til Årets Lovestormby. Hvert år vil vi udnævne en by, landsby eller ø til at være ”Lovestormby”. Vi starter med Nakskov, for det var her at det hele startede for et år siden, men til næste år vil vi fejre årsdagen et andet sted på Lolland-Falster. Vi udskriver senere en konkurrence om, hvem der skal have æren til næste år.

I Nakskov forbereder vi et program for dagen, og det vil I høre mere om, når det er på plads.

* Facebookside til Lolland-Falster Lovestorm *
For at øge vores digitale rækkevidde endnu mere og kunne arbejde mere strategisk med den nye fortælling om Lolland-Falster har vi oprettet en Facebookside til Lolland-Falster Lovestorm, som vi har kaldt ”Kærlig hilsen Lolland-Falster”. Vi opfordrer alle til at like denne side og stadig være medlem af den store Lovestormgruppe. Jo flere der liker og deler vores nyheder i gruppen og på siden, jo bedre er vores mulighed for at slå vores budskaber fast. Så gå ind på https://www.facebook.com/K%C3%A6rlig-hilsen-Lolland-Falster-by-lollandfalsterlovestorm-1705751786308061/ og like siden!

* Samarbejder *
Der er mange, der kontakter os angående samarbejder omkring Lolland-Falster Lovestorm, og det er vi meget glade for. I 2016 vil vi gå ind i 3-4 projekter, som alle har med enten måltider eller gæstfrihed at gøre. Disse temaer ligger tæt på vores formål om at fortælle de gode historier. Projekterne giver mulighed for at sætte samtaler i gang ”ude i virkeligheden” om alle de kvaliteter, vi har på vores egn, sammen med mennesker, vi kender, og med mennesker, vi ikke før har mødt. Så det er en oplagt vej til at dele vores budskaber og styrke vores omdømme. Når projekterne er på plads, fortæller vi nærmere om det og indkalder jer til ”action”.

* Bannerstafet *
Bannerstafetten fortsætter i 2016, så hvis du står bag et lokalt arrangement, et motionsløb e.lign. er du meget velkommen til at låne vores Lovestorm-banner. Vi har også et i København, så hvis du vil lufte banneret dér, kan det nemt arrangeres. Kontakt os på ks@qlf.dk, hvis du vil låne banneret.

* Støtte til arbejdet bag #lollandfalsterlovestorm *
Flere har spurgt os, hvordan de kan støtte Lolland-Falster Lovestorm-initiativet. Det kan man ved at give en donation til kontonummer 2650 8978256652 mrk. Lovestorm. Hvis du har mulighed for at give et større beløb, så kontakt os gerne på lovestorm@qlf.dk. Jo mere økonomi vi har, jo flere slagkraftige initiativer kan vi tage.

* Alt det andet *
Dette var nogle af de vigtigste ting, vi arbejder med p.t. Vi har flere andre ”tråde” i gang, og det er en glæde hver eneste uge at møde anerkendelse og nye kontakter, som viser interesse for vores arbejde. Vi kommer gerne ud til grupper og foreninger og fortæller om Lolland-Falster Lovestorm-bevægelsen, om hvad Lovestormen kan gøre for dig, og hvad du kan gøre for Lolland-Falster Lovestorm. Skriv til os på ks@qlf.dk, så laver vi en aftale.

På QLF’s vegne
Kirsten Sydendal

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.