19. april er Lolland-Falster Lovestorms 1 års dag

* 19. april – 1 års dag for Lolland-Falster Lovestorm *
Tirsdag 19. april er det et år siden, at vi sammen startede Lolland-Falster Lovestorm, og det skal naturligvis fejres. Vi vil gerne opfordre alle til at byde ind og være med til at markere dagen. Hvis bagere eller slagtere vil lave Lovestormkager og –spegepølser, hvis en ugeavis vil lægge spalter til, hvis nogle vil spille musik eller lave andre happenings i deres lokalområder, så skriv endelig til os på kirsten@sydendal.dk. Så samler vi alle initiativerne og videreformidler det.

På dagen giver vi i Facebookgruppen frit løb for alle til at udbrede den gode fortælling fra Lolland-Falster: Historier, fotos, events, virksomhedshistorier, … Ingen begrænsninger. Så vi håber, at I alle vil være med til at give den fuld lovestorm hjemme ved skærmene denne dag både i og uden for Facebookgruppen og naturligvis med #lollandfalsterlovestorm. Det er Tine Vinther Clausen, der er tovholder for denne del af festlighederne.

Vi planlægger også på dagen at gøre Nakskov til Årets Lovestormby. Hvert år vil vi udnævne en by, landsby eller ø til at være ”Lovestormby”. Vi starter med Nakskov, for det var her at det hele startede for et år siden, men til næste år vil vi fejre årsdagen et andet sted på Lolland-Falster. Vi udskriver senere en konkurrence om, hvem der skal have æren til næste år.

I Nakskov forbereder vi et program for dagen, og det vil I høre mere om, når det er på plads.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.