Folk i Maribo skal invitere fremmede på mad og dele historier

‪#‎lollandfalsterlovestorm‬ ‪#‎maribo600‬

Nyt samarbejde mellem Maribo Byjubilæum, Lolland-Falster Lovestorm og et skandinavisk måltidskoncept skal få indbyggere og spisesteder i Maribo til at invitere på lokale madoplevelser. Formålet er at dele de gode historier om regionen under fejringen af Maribos 600 års byjubilæum.

IMG_0278Når Maribo i år fylder 600 år som handelsby, vil gæsterne ikke gå sultne hjem. Står det til lokale ildsjæle, bliver der nemlig mulighed for at spise med hos de lokale.

Susan Daniels fra Maribo Byjubilæum: Med Eat in Common ønsker vi at åbne byen op for besøgende og give dem mulighed for at træffe lokale i deres hjem. Maribo har skøn natur og seværdigheder at besøge, men mange turister vil også gerne træffe nogle af dem der bor i byen og høre om livet her. Som vært kan du ved at servere et måltid få gæster på besøg fra nær og fjern og have spændende samtaler over bordet.

Kirsten Sydendal fra Lolland-Falster Lovestorm: Da vi hørte om dette projekt, sagde vi straks ja, for det er helt på linje med vores ønske om, at Lolland-Falster Lovestorm ikke alene skal være noget på internettet. De gode historier om vores område skal også fortælles fra menneske til menneske «ude i virkeligheden». Og det giver dette måltidskoncept rigtig fin mulighed for. Så vi håber, at rigtig mange vil melde sig som værter, så vores turister bl.a. kan høre om alt det, som er værd at opleve især omkring Maribo, men også på resten af Lolland-Falster, fortalt af mennesker, som elsker at bo her.

Søger værter
– Vi er lige nu på udkig efter værter som vil invitere indenfor, siger iværksætter Metteliva Henningsen som oprindelig selv kommer fra øerne. I 2013 åbnede hun hjemmesiden Eatincommon.com i Skandinavien.

– Man knytter bånd med folk, når man deler et måltid. Grunden til så mange sidder alene er, at der mangler anledninger til at mødes. Her er en oplagt anledning til at fejre byen og møde nye mennesker, siger Henningsen.

Du vælger selv hvornår, hvor mange og hvad du vil servere samt hvad det skal koste.

Man kan læse mere og tilmelde sig på dette link:http://eatincommon.com/pages/maribo600

Kontakter:
Susan Daniels på telefon 26 20 97 52 eller e-mail number7redtown@gmail.com
Metteliva Henningsen på telefon +47 46 65 03 11 eller e-mail dinner@eatincommon.com

Dette indlæg blev udgivet i Fortæl din historie, LF Lovestorm Projektpartnerskab 2016, Nyheder. Bogmærk permalinket.