Godt nytår 2019

🍾🥂💃🕺💐GODT NYTÅR 2019 🍾🥂💃🕺💐
 
På vegne af bestyrelsen vil jeg gerne ønske jer alle et rigtig godt nytår. Optimismen og de gode historier stortrives i disse år på Lolland-Falster, så det bliver spændende at se hvad det nye år bringer af glæder og succeser.
 
// Lovestorm Årskavalkade 2018 //
Lovestormgruppen er i 2018 blevet beriget med næsten 6000 historier og fotos, og det er en stor glæde at scrolle igennem de mange fine bidrag. For at binde sløjfe på 2018 har vi lavet en “Årskavalkade 2018” på hjemmesiden bestående af 23 nedslag i gruppen, som I kan læse her (https://lollandfalsterlovestorm.wordpress.com/2018/12/28/lovestorm-aarskavalkade-2018/). Tak til alle der bidrager med opmærksomhed og godt indhold som gør at gruppen fortsat har så højt et engagement og kan tiltrække nye medlemmer.
Vi er p.t. 27.500 medlemmer, og i årets løb har der været over 40.000 kommentarer og næsten en halv million reaktioner (likes osv.).
 
// Erhvervskreds //
Vi arbejder i øjeblikket ihærdigt på at få dannet en egentlig erhvervskreds omkring Lolland-Falster Lovestorm. De første virksomheder har givet tilsagn om støtte, og vi glæder os til i det nye år at præsentere jer for vores erhvervspartnere og et samlet flot beløb de har valgt at støtte os med. Erhvervspartnere kan tilkøbe en flot plakat med vores logo, og det er den I kan se som illustrationen her på nytårshilsnen. Den er udarbejdet af Andreas Hermansen fra www.viah.dk.
 
// Emneregister //
I løbet af 2018 har vi “tagget” en lang række opslag i Lovestormgruppen og ud fra dem lavet et “emneregister”. På den måde kan du vælge at se (og endda følge) specielle Lolland-Falster-emner som måske interesserer dig særligt. Du kan se hele registeret her via Facebook (https://www.facebook.com/groups/1579362772338904/post_tags_list/) eller her på vores hjemmeside hvor vi har opdelt emnerne i grupper: https://lollandfalsterlovestorm.wordpress.com/lovestormens-emner/.
 
// Lovestormens rækkevidde //
Vi bliver af til spurgt om hvor mange i gruppen der kommer uden for Lolland-Falster. I vores statistik kan vi se at vi har ca. 7000 “udenøs” medlemmer. Oven i det har vi i udlandet mere end 800 medlemmer.
Stor tak til alle der bakker op!
 
// Instagram og Admingruppen //
Tina Kjær blev kaptajn på vores Instagram-profil i september, og det har på den korte tid givet mere end 250 nye følgere så vi nu er oppe på 1500. Det er superflot, og vi takker Tina for hendes flid og ihærdighed.
Også stor tak til Tone Reynolds, Søren Rosenberg Jensen, Louise W. Lindhagen og Helena Pedersen der sidder i Admingruppen og styrer opslag, medlemsgodkendelser og den gode tone her i gruppen. At I er der, er en helt uvurderlig hjælp!
 
// Ny hjemmeside og events //
Vi har en ny hjemmeside i støbeskeen og glæder os til at præsentere den i 2019. Herudover er vi i øjeblikket i gang med at forberede generalforsamling og Lovestormfest i Nysted d. 30. marts. Vi håber vi får en kanon fest, så sæt allerede nu kryds i kalenderen! Følg med på eventet her: https://www.facebook.com/events/323012958291738/.
 
// Tak og godt nytår! //
Tak for et godt 2018 med mange spændende højdepunkter og tak til alle der på den ene eller anden måde bakker Lovestormen op. Vi glæder os til 2019 og håber at I fortsat vil følge med i gruppen og støtte med engagement og andre bidrag. Jo flere, jo bedre!
 
Kirsten Sydendal
 
og den øvrige bestyrelse:
Peter Engberg Jensen, Povl Lønberg Rasmussen, Philip Rasmussen, Mette Aagaard, Niels Bjerregård, Nicolaj Sand Rasmussen og suppleanterne Torben Laursen Stjernholm og Heidi Vestergaard
LF-akvarel-groen.PNG

 

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.