Lovestorm Årskavalkade 2019

Året er ved at være slut, og vi har – lige som sidste år – set tilbage på 2019 i Lolland-Falster Lovestorm-gruppen. Med hjælp fra statistikken har vi udvalgt 21 historier som mange af os husker, og som sætter et flot punktum for 2019. Husk at det blot er et lille bitte udsnit af alle de mere end 6500 opslag der har været i 2019. Mange andre end de 21 fortjener også at blive fremhævet!
Hvis du vil genopfriske opslag ud fra et særligt yndlingssted eller -tema fra Lolland-Falster, så kig her i vores Emneregistrering
Tusind tak til alle jer der laver opslag, og alle jer der viser jeres begejstring ved at like og dele! Det er ægte Lovestorm – hver eneste dag! Der er nu 28.500 medlemmer, og hver måned har gruppen over 900.000 visninger. Det gør en kæmpe forskel.

Årets Foto 2019

Årets mest likede foto i 2019 var Threin Ottossens foto af en såkaldt rullesky ved Maglehøj Strand. En rullesky er i Den Danske Ordbog betegnelsen for en ” stor, sammenhængende skyformation der optræder i forbindelse med tordenskyer pga. temperaturfald og trykstigning, og som medfører pludselige, meget kraftige vindstød”.

Årets Tilflytterhistorie 2019

Vi elsker tilflytterhistorierne, og den bedste blev skrevet af Britta Aagaard Madsen 9. marts 2019. Over 2000 likes og 133 delinger har den skabt. Du kan læse den her:

Årets Nyhed 2019

Den nyhed vi alle jublede mest over i 2019, var historien om de fire cirkuselefanter som omsider fik lov at komme til Knuthenborg. De er endnu ikke flyttet ind, men vi ser frem til den store dag hvor det sker.

Årets Vits 2019

Der blev grinet en del over Lars Pedersens opslag d. 25. marts 2019. Billedet forestiller en svamp der vokser på et træ, men det sjove ligger i teksten ”Så har oister fået en mobil sendemast her på Lolland”. 1300 likes og 202 delinger skabte det!

Årets Vejrfænomen 2019

Rulleskyen fra juni måned var betagende, og må nok betegnes som årets vejrfænomen. Den rullede her (fra Lolland-Falster) ind over Ore Strand på Sjælland.

Årets Dyrefoto 2019

Et drømmefoto fra Knuthenborg taget af Helene Kristiansen. Helene skrev:

Tak for en fantastisk overnatning, med det smukkeste syn kl 4:30 om morgnen, som taget ud af et eventyr 🥰

Årets Hushistorie 2019

Rørende historie om huset i Kettinge, som de efterladte havde givet nedrivningstilladelse. Til deres overraskelse var det blevet købt og sat pænt i stand. Den historie blev fortalt 27. juli, og det var en som gruppen kunne lide! Marie Koszela-Larsen skrev:

Min faster døde i 2017 og efterlod dette hus i Kettinge.
I forbindelse med at det skulle sælges blev der givet lov til at rives ned.
Min mand og jeg kom forbi først i juli og til vores overraskelse stod huset stadig, det var købt af nogle, som havde kærlighed til gamle huse. Det var blevet ny trækket og ny kalket.
♥️♥️♥️Ville dele dette med alle jer i denne gruppe 😊

Årets Købstadsfoto 2019

Jørgen Witved er kendt for at tage fantastiske billeder, ofte i meget enkel stil. Her er der nogle flere detaljer, men stadig et roligt, stemningsfuldt og varmt billede. Billedet forestiller et af Nakskovs mange hyggelige små stræder.

Årets Bykunsthistorie 2019

Latinerkvarteret i Nykøbing Falster er kendte for at gøre noget særligt for at synliggøre sig. I år blev det til et større samskabelsesprojekt mellem elever fra Multicenter Syd, Nykøbing F. Malerlaug og Colour Plus (som sponsor).
Street art-projektet ser flot ud, Peter Pitsch var på pletten med kameraet, og resultatet er blevet delt og set af mange.

Årets Video 2019

Thomas Rasmussen har lavet en billedserie natten mellem 1. og 2. september. De 30 sekunder er næsten som en video og viser bevægelserne på vores smukke stjernehimmel.

Årets Skovfoto 2019

En stærk lysstråle har fundet vej til skovbunden på dette fine skovfoto taget af Per Nielsen.

Årets Fuglefoto 2019

Billeder af fugle har vi mange af i Lovestormgruppen. Her er de tre opslag med fugle som har givet flest likes i 2019. De er taget af Kurt Folkvard Petersen, Henrik Willadsen og Birgitte Lundahl.

Årets Infrastrukturfoto 2019

Banelegement ved Nakskov Station en tidlig morgen. Det flotte billede er taget af Philip Rasmussen.

Årets Gave 2019

Michael Kurt Johansen skrev om en uventet gave d. 12. marts, der blev meget vel modtaget af hele Lovestormgruppen. Vi har derfor kåret gaven som Årets Gave:

Jeg bor i Horslunde på Hans Fugls Vej med hovedsageligt “gamle” mennesker.
Da jeg i dag skal hente min søn i børnehaven og er næsten hjemme blir der råbt efter Liam, en ældre😉 dame har en gave til Liam og jeg blev så glad at jeg måtte kramme hende.

Årets På røven over Nakskov-historie 2019

Der er dem der mener at Nakskov er på røven. Og så er der dem at Nakskov er ikke en skid på røven. Søren Bech Andersen viste hvor meget han er på røven over Nakskov, hvor meget han beundrer byen. Og det blev taget godt imod. Hans historie kalder vi Årets På røven over Nakskov-historie 2019!

Årets Sportssejr 2019

Vores allesammens topbryder Mark O. Madsen er helt fantastisk. Han vandt i juni over Patrick Nielsen ved en kamp i KB-hallen. Brian Mortensen var på pletten og tog disse flotte fotos.

Årets Luftfoto 2019

Vi fejrede Dannebrogs 800 år i 2019, og over Lolland-Falsters flyveplads i Holeby dalede Dannebrog også ned fra himlen. Det udløste også online jubel og likes!

Årets Motiv 2019

Dodekalitten ved Kragenæs er et af de motiver vi ser igen og igen i Lovestormgruppen. Mange fine billeder er blevet taget i årets løb af dette kunstværk, og derfor har vi valgt Dodekalitten som Årets Motiv. Her ses de fire mest populære billeder fra 2019.

Årets Nabohistorie 2019

Vi værdsætter vores gode naboer på Lolland-Falster. Det gælder især for Michael Kurt Johansen der sendte os denne historie:

LOVESTORY!💙💙
Jeg er simpelthen så glad for Lolland og måden vi behandler hinanden på. Min søn’s trampolin gik i stykker forleden og det så naboen som er en dejlig ældre herre. Dagen efter skal jeg aflevere min søn i børnehaven og på vej hjem fra børnehaven kaldte naboen der havde noget til min søn.
EN NY TRAMPOLIN💙💙💙💙
Jeg elsker Lolland og mine medmennesker.

Årets Frivillige 2019

Lolland-Falster er kendt for sine mange frivillige, og noget af det arbejde der skattes allermest, er arbejdet med ældre og især med døende. TV-Øst fortalte historien om Anne-Lise og Birthe som er vågekoner. Det udløste den største respekt og anerkendelse blandt Lovestormgruppens medlemmer.

Årets Ægtepar 2019

Margit Rasmussen skrev om dette ægtepar, og opslaget og den jubel der fulgte, gør dem til Årets Ægtepar i 2019.

Dette søde ægtepar kan man se på Lolland , hvis man står tidligt op. De fjerner vores affald med godt humør🌻🌻👍😊

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.