Om LF Lovestorm

Lolland-Falster Lovestorm startede d. 19. april 2015 som en reaktion mod titlen på TV2’s program “På røven i Nakskov” og måden, hvorpå programmet blev præsenteret.

Vi var en gruppe, der følte, at nok var nok. Vi ville vise resten af Danmark, at Lolland-Falster også har styrker og potentialer, og vi ville gøre det på en ny måde, nemlig med kærlighed via de sociale medier.

Det var der mange andre, der også ville. 22.000 personer blev medlemmer af vores Facebookgruppe i løbet af få dage, og initiativet fortsætter nu med stor bevågenhed og enorm opbakning fra mange sider – lige fra borgere til borgmestre.

Hvad så nu?
Vi arbejder nu målrettet på fortsat at gøre Lolland-Falster Lovestorm kendt blandt alle Lolland-Falsters indbyggere og gæster, så stoltheden og optimismen kan fastholdes og styrkes. Det er vigtigt for os fastholde og stadig øge den opmærksomhed og interesse, der er omkring vores nye borgerdrevne brand.

Udadtil gør vi alt, hvad vi kan, for at fortælle de gode historier om Lolland-Falster til resten af Danmark, og vi fortæller også gerne den fantastiske historie om selve Lolland-Falster Lovestorm.

Læs mere om vores aktiviteter og events, og kontakt os, hvis du har ideer eller ønsker at møde os, som står bag.

Værdier
Værdierne, der ligger bag Lolland-Falster Lovestorm-initativet, er:

  • Kærlighed
  • Fællesskab
  • Stolthed
  • Energi

Send en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s