Spørgsmål og svar

Her giver vi svar på spørgsmål, som vi hyppigt får:

Hvorfor blev mit opslag i Facebookgruppen ikke godkendt?
Det kan være, at det ikke faldt inden for de regler, vi har i Facebookgruppen. Vi opretholder disse regler, fordi vi ønsker at være tro mod det oprindelige koncept, som gruppen opstod ud fra: nemlig at udtrykke og dele de gode historier fra Lolland-Falster.

Hvem står bag Lolland-Falster Lovestorm-initiativet?
Det var bestyrelsen bag Quality Lolland-Falster, som tog initiativet i april 2015. I december 2016 overlod QLF’s bestyrelse arbejdet med Lovestorm til den nydannede forening “Sammen om Lolland-Falster”. Denne forening, medlemskab m.m. kan du læse mere om på www.solf.dk.

Hvorfor går I ikke ind i politik?
Vi har ikke planer om at melde os under politiske faner, for vi har erfaret, at folk lytter mere til os, så længe vi er politisk neutrale.

Hvorfor tror I, at I kan redde Lolland-Falster ved, at folk poster smukke billeder i en Facebookgruppe?
Det mener vi heller ikke, vi kan. Men vi kan se, at det har stor betydning for medlemmerne – og indbyggerne på Lolland-Falster – at fortælle om den store hemmelighed, det hidtil har været, at Lolland-Falster er et dejligt sted at bo. Vi mener, at Lolland-Falster Lovestorm skaber optimisme og en ny tro på, at Lolland-Falster kan noget. Denne nye selvforståelse er en af flere vigtige forudsætninger for, at man kan skabe udvikling, og det er derfor, vi fortsætter Lolland-Falster Lovestorm-arbejdet.

Jeg er virksomhedsejer og vil gerne støtte Lolland-Falster Lovestorm. Hvordan kan jeg det?
Vi har endnu ikke et færdigt koncept for erhvervsdrivende, men vi vil meget gerne samarbejde. Vi arbejder på, hvordan disse samarbejdsaftaler kan se ud. Hvis du har gode ideer, så kontakt os endelig på sponsor@solf.dk.

Jeg synes, det er for kedeligt at være med i Lovestormgruppen. Jeg vil hellere lave et projekt – noget der kan ses i virkeligheden. Hvad gør jeg så?
Du er meget velkommen til at kontakte os og skrive, hvad du kan og vil.

Jeg synes, der sker alt for meget i Facebookgruppen. Det er alt for overvældende at være med.
Du kan ændre dine indstillinger, så du ikke får så mange notifikationer. Se hvordan her.

Jeg synes, der foregår alt for lidt i Facebookgruppen. Er Lovestormen ikke mere end det?
Jo. Det er meget mere. Se alt det, der foregår uden for gruppen under Aktiviteter og Events. Og skriv til os, hvis du har en ide til mere aktivitet på ide@solf.dk.

Jeg har en god ide. Hvem skal jeg kontakte?
Send din ide til ide@solf.dk. Så vil vi se på det! Du er også velkommen til at kontakte Kirsten Sydendal via Facebook.