Lovestorm Fest 2015 i Store Vega – invitation og oplæg

En storm af kærlighed slår ned i København fredag den 2. oktober, når Lolland-Falster Lovestorm indtager Store Vega på Vesterbro i København til en kæmpe fest.
Aftenen vil byde på et væld af overraskelser, lige fra mad af skønne råvarer fra Lolland-Falster til underholdning fra en række musikere og kulturpersonligheder, der alle har rod på Lolland-Falster.

Vi skal overraskes og feste sammen – land og by – og fejre Lolland-Falster Lovestorm.

Program:
Violinisten Kim Sjøgren, der er født i Nakskov på Lolland og siden har overrumplet publikum i store dele af verden med sit violinspil.

Popduoen Noah, der består af Troels Gustavsen og Lasse Dyrholm, som lærte hinanden at kende på Nykøbing Falster Katedralskole og sammen blev Danmarkskendt med numre som “Over byen” og “Det’ Okay”.

Festorkestret Lars Hansen and the Burgermeisters, som er flasket op med havudsigt og høj himmel på Lolland og Falster, og siden 2007 har været garant for en bølge af fed musik og godt humør, når de har stillet op på de danske spillesteder.

Festen slutter i baren, hvor DJ Peter Parker, der voksede op i badebyen Marielyst, spiller lounge musik indtil kl. 1.00, hvor festen slutter.

Udover de nævnte optrædende vil der være en række andre indslag i løbet af aftenen. Menuen bliver leveret af Oreby Kro, der selvfølgelig bruger råvarer fra Lolland-Falster. Og selv konferencieren er den ægte lokale vare, nemlig direktør for Nykøbing F. Revyen, Flemming Krøll.

2 typer billetter:

Pre-party, middag, fest med levende musik & after-party med adgang til VEGA fra kl 18.00
Fest uden mad med levende musik & after-party med adgang til VEGA fra kl 21.00

Transport
Der arrangeres transport fra Lolland-Falster til Vega i samarbejde med Johns Turistfart.
Billetter til transport vil blive sat til salg her: http://www.johns-bus.dk/product/lovestorm-fest-020…

Ønsker I at sidde ved samme bord?
Aftal indbyrdes et unikt navn for bordet (ikke kun feks. “Nykøbing”). Skriv en mail til info@businesslf.dk med overskriften “Bord Vega”inden 25.09. med navn(e) på billetkøber/antal billetter samt navn på bordet. Så sørger vi for, at I får plads ved samme bord.

Billet kan købes her.

Læs hele pressemeddelelsen her

Se Facebook-eventen her og inviter dine venner