Dorte, naturelsker – #shiningpeople #lollandfalsterlovestorm

Lolland-Falster Lovestorm præsenterer Søren Marquardt Frederiksen og Antti Suomalainens portrætserie fra Vestlolland Shining People.

20130725-dsc_0057

”I det moderne samfund har vi glemt at være en del af naturen. I stedet ødelægger vi naturen med forurening og udnyttelse. Derfor er min drøm, at vi bliver bedre til at passe på naturen. Vi skal dyrke vores mad økologisk og leve sammen med naturen. Det tror jeg vil gøre os gladere og sundere, så vi kan være mere for hinanden.”


20130725-IMG_0164.jpg

”Jeg elsker den danske natur. Jeg går ture med min hund flere gange om dagen. Enten går vi ud til Plutøen, hvor den kan bade eller vi går ud til Cirkuspladsen, hvor den kan løbe. Hver dag opdager vi nye ting i naturen, fordi naturen hele tiden ændrer sig. Der er ikke noget skønnere end det naturen har skabt.”20130725-IMG_0171.jpg

”Naturen har årstider. Det har vi mennesker ikke. Men vi er alligevel underlagt naturens luner, og jeg tror, at vi vil få det bedre med og selv og andre, hvis vi i højere grad følger naturen. Når jeg går i naturen får jeg en følelse af ro og frihed.”

Læs mere om Shining People her

Tilmeld dig Lolland-Falster Lovestorm her

Læs næste portræt om Eva, aktiv i Ren by, her