Erhverv Lolland-Falster – #lollandfalsterlovestorm

Kære medlem af Lovestorm-gruppen

Du har slået et opslag op, hvor afsenderen er en virksomhed eller et kommercielt foretagende.

Specialgruppen Erhverv Lolland-Falster
Vi har besluttet at samle alle opslag fra virksomheder i en særskilt gruppe kaldet “Erhverv Lolland-Falster – #lollandfalsterlovestorm”. Derfor har vi ikke godkendt dit opslag i hovedgruppen. Vi henviser i stedet til Erhvervsgruppen.

Klik her og gå til “Erhverv Lolland-Falster – #lollandfalsterlovestorm”.

Undtagelser
Vi har dog enkelte undtagelser som gør, at virksomheder af og til bliver synliggjort i hovedgruppen “Lolland-Falster Lovestorm”.

Hvis:

  1. Opslaget er et link til et medie, der har bragt en historie om virksomheden
  2. Virksomheden er nystartet (Et opslag fra virksomheden er o.k. Herudover må uafhængige borgere/medlemmer også gerne fortælle nyheden)
  3. Virksomhedens brand/logo/varemærke er set et sted uden for Lolland-Falster
  4. Virksomheden har klaret sig godt i udlandet
  5. Virksomheden har modtaget en pris
  6. Virksomheden etablerer en ny afdeling på Lolland-Falster
  7. Opslaget er originalt, og forfatteren bag skriver uafhængigt af virksomheden (dvs. at det ikke på nogen måde er efter aftale med virksomheden).

Skal vi samarbejde?
Vi vil meget gerne i kontakt med virksomheder, der har lyst til at dele budskabet om Lolland-Falster Lovestorm sammen med os. Hvis du har lyst til at give en donation eller købe klistermærker, postkort e.lign. som du kan forære dine kunder, så kontakt os endelig. Skriv til initiativgruppen@solf.dk. Har du lyst til at sælge vores produkter, eller vil du selv lave et Lovestormprodukt med vores logo, så hører vi meget gerne fra dig.

Vi vil også meget gerne indgå i større samarbejder eller projekter med erhvervsvirksomheder til gavn for både virksomheden og Lolland-Falster Lovestorms fortsatte udvikling.

Kirsten Sydendal
Formand for Sammen om Lolland-Falster

 

lovestorm-logo

Reklamer