Facebookgruppens regler

Se også siden om Lovestormens specialgrupper.

Lolland-Falster Lovestorm (hovedgruppen) er et forum/arkiv for gode, positive historier fra Lolland-Falster fortalt af os, der bor her eller på anden vis kender egnen.

Vi opfordrer alle til at lave personlige opslag om hverdagslivet på Lolland-Falster: De gode historier om oplevelser, mennesker og steder på Lolland-Falster og hvorfor du holder af at bo her eller besøge området – meget gerne krydret med fotos eller video. Fortæl om det der gør dig stolt, glad, taknemmelig eller rørt. Husk at forsyne dit opslag med #lollandfalsterlovestorm, der viser, at du er en del af dette initiativ.

En god historie kan også være en lokal nyhed eller handle om en person, som har opnået medieomtale eller modtaget en hædersbevisning, eller det kan være en lokal nystartet virksomhed. Det kan naturligvis også være en nyhed om/fra Lolland-Falster Lovestorm.

Vi tillader også opslag, hvor studerende eller forskere søger interviewpersoner eller fokusgrupper til projekter, som omhandler Lolland-Falster eller dele heraf.

Vi beder om, at omtaler af begivenheder lægges ud i gruppen “Lolland-Falster Lovestorm – Lokale events”.

Opslag, der har karakter af  reklame for en virksomhed, godkendes ikke.
Vi har dog følgende undtagelser:
1) Fotos og historier med mærkevarer fra Lolland-Falster set uden for Lolland-Falster.
2) Fotos og historier om virksomheder der har (uventet) succes i udlandet.
Priser, åbningstider og www-adresser betragter vi som reklame og bør derfor ikke bringes.

Det forventes, at alle indlæg er saglige og sandfærdige. Anstødeligt sprog, personangreb eller uhøvisk tone er ikke tilladt og vil blive slettet uden yderligere forvarsel.

Vi godkender kun nye medlemmer, der selv har anmodet om medlemskab.

Bestyrelsen bag SOLF forbeholder sig ret til vederlagsfrit og uden begrænsninger at benytte alt indhold (tekster, fotos, video m.m.), som er oploadet til denne gruppe.

Særligt omkring indsamling af støtteerklæringer/afstemninger

Opslag om afstemninger er ikke tilladt, medmindre følgende kriterier er opfyldt.

1) Fundering – Intiativet skal være funderet i en forening, landsbylaug, kreds af ildsjæle, etc. (bredt funderet og almenhedens interesse)

2) Betydning -Indlægget skal vedrøre aktiviteter, der har betydning for positiv udvikling af et eller flere lokalområder eller foreninger på Lolland eller Falster (må ikke blot være personrelateret).

3) Handling – Indlægget kræver en aktiv handling uden for mediet Facebook, som har betydning for projektets realisering.

4) Værdi – Indlægget skal have den konsekvens, at der tilføres midler til Lolland eller Falster.

* * *
Sammen om Lolland-Falster understøtter initiativet “Lolland-Falster Lovestorm”, hvor vi påvirker resten af Danmark med gode LF-historier, fotos og videoer på de sociale medier. En shitstorm er et hav af negativ omtale på de sociale medier. Vi vil lave det modsatte. En lovestorm: Et ocean af positiv omtale på de sociale medier.

Vi vil vise, hvad Lolland-Falster også er. Vi vil vise, at vi er stolte af vores område, og at vi har noget værdifuldt, som det er værd at passe på og udvikle – sammen.

Hvordan kan du være med?

1) Har du en god historie om enten Lolland-Falster som helhed, en LF-virksomhed eller person, der kommer herfra, eller noget om Lolland-Falster Lovestorm-initiativet, så slå det op i gruppen “Lolland-Falster Lovestorm”.

2) Du kan også dele links med de gode historier fra Lolland-Falster på din egen Facebook-profil samt på Twitter og Instagram. Det er vigtigt, at du hashtagger med #lollandfalsterlovestorm.

Initiativet er en kærlighedserklæring til Lolland-Falster og er taget af QLF på opfordring fra Tine Vinther Clausen.

Vi har opbygget rammerne, men det er op til hver enkelt at gøre noget og handle. Kun derved vil det få effekt. Det er et eksperiment, som skal vokse nedefra, og vi opfordrer alle til at gå ind i det med de kræfter, de har.

Se også Hot og Not.

Se også siden om Lovestormens specialgrupper.