Merete, miljøassistent – #shiningpeople #lollandfalsterlovestorm

Lolland-Falster Lovestorm præsenterer Søren Marquardt Frederiksen og Antti Suomalainens portrætserie fra Vestlolland Shining People.

20130725-DSC_0245.jpg

”Jeg arbejder som miljøassistent i Frellsens Hær. Jeg laver mad og snakker med folk, der kommer her. Alle er velkomne til at spise her. Morgenmaden er gratis. Frokost koster 6 kr. per brød og aftenmaden koster 25 kr. Vi har også et herberg, hvor der er plads til syv hjemløse. Jeg hjælper dem med kontakt til kommunen og taler med dem om dagligdags ting. Jeg spørger hvordan det går, og så fortæller de om noget de har oplevet, eller noget der er svært, og så taler vi om det. Når de går ud af døren, er de som regel gladere end da de kom. Det syn giver mig en glæde.”


20130725-DSC_0226.jpg
”Min drøm er at vi i Danmark bliver mere venlige over for de svagt stillede. Mange trisser alene rundt og kommer galt af sted. Ikke at de skal have flere penge, men de skal have bedre hjælp, synes jeg. Også de ældre bliver dårligt behandlet i Danmark. De får dårlig mad og kommer sjældent i bad. Det vil jeg gerne have gjort anderledes.”

#shiningpeople #lollandfalsterlovestorm

Læs mere om Shining People her

Tilmeld dig Lolland-Falster Lovestorm her

Læs første portræt om havemanden Jens her