Per, sommerhusejer – #shiningpeople #lollandfalsterlovestorm

Lolland-Falster Lovestorm præsenterer Søren Marquardt Frederiksen og Antti Suomalainens portrætserie fra Vestlolland Shining People.

20130726-DSC_0061.jpg

”Jeg købte huset i 2002. Dengang var haven helt tilgroet og huset var faldefærdigt. Siden har jeg arbejdet på huset og haven, og jeg er stolt over at det er lykkes mig at forvandle det, så det ser ud som det gør i dag. Jeg har arbejdet 30 år som specialarbejder på sukkerfabrikken, og da jeg skulle lave huset var der mange nye ting jeg skulle sætte mig ind i. Men det er det jeg kan lide. At få nye udfordringer og finde ud af hvordan jeg løser det, så det bliver som jeg vil have det.”


20130726-DSC_0118.jpg

Før jeg købte huset tænkte jeg kun på motorcykler. Jeg har kørt mange ture rundt i Danmark, mest på Lolland. Jeg nyder at køre rundt på de små veje. Jeg har kørt motorcykel siden 1979 og jeg har aldrig kørt galt eller fået en bøde. Jeg hader støj, så jeg har kun haft stille motorcykler som BMW. I dag har jeg dog en Honda Goldwing fra 1989, fordi de nye BMW ‘er ikke er lavet ordentligt. Jeg skiller dem ad, så jeg ved hvordan de fungerer, og selv kan reparere dem.


20130726-DSC_0046.jpg

”Min drøm er at bygge en otte kantet tepavillon. Jeg har kørt rundt på Fyn og i Jylland for at undersøge kvaliteten på de pavilloner man kan købe. Når den er færdig kan jeg gå rundt og kigge på den udefra eller sidde inde i den, drikke min kaffe og kigge ud.”

#shiningpeople #lollandfalsterlovestorm

Læs mere om Shining People her

Tilmeld dig Lolland-Falster Lovestorm her

Læs første portræt om havemanden Jens her