Vær med i Lovestormen!

9 måder, hvorpå du kan udbrede Lovestormen fra Lolland-Falster

1) Meld dig ind i Lolland-Falster Lovestorm-gruppen: https://www.facebook.com/groups/lollandfalsterlovestorm/ (Og synes du det giver for meget vind i håret, så læs et godt tip her.)

2) Læs historierne i Lovestormgruppen. Find dine favoritter, like dem og – allervigtigst – del dem, så de spredes til dit eget netværk, som ikke er medlem af gruppen. Huske at tagge med #lollandfalsterlovestorm. Det viser, at du er en del af dette initiativ.

3) Skriv en god historie om Lolland-Falster på din egen profil på Facebook og HUSK at tilføje hashtagget #lollandfalsterlovestorm til din historie. På din egen profil har du helt frie hænder til at hylde virksomheder, omtale events, dele fotos, bruge humor – lige hvad du vil!

4) Køb en T-shirt, et badge, et klistermærke og vis, at du er ambassadør for Lolland-Falster. Her kan du se hvordan du kan købe vores varer. Køb gerne lidt ekstra og giv det til dine venner, til kunder eller gæster.

5) Del dine gode historier inde i Lolland-Falster Lovestorm-gruppen, så andre kan se dem og dele dem. Husk igen at tagge med #lollandfalsterlovestorm. Her skal du overholde gruppens regler.

6) Vær med i gruppen af frivillige, der løser forskellige opgaver for Lolland-Falster Lovestorm. Der er alle typer opgaver og brug for alle kompetencer. Meld dig ind her: https://www.facebook.com/groups/1577930655812487/

7) Har du en god ide, som kan udbrede kendskabet til Lolland-Falster eller til Lolland-Falster Lovestorm-initiativet, så send den til QLF’s bestyrelse på ide@qlf.dk. Så ser vi på den!

8) Brug #lollandfalsterlovestorm, når du uploader fotos eller linker til gode historier på Twitter og Instagram.

9) Foreslå dine venner, at de bliver medlem af Lolland-Falster Lovestorm. Du kan IKKE tilføje dem, for administratorerne godkender kun dem, som selv har ønsket at blive medlem. Derfor skal du bede dine venner om at tilmelde sig selv. Del fx linket på gruppen på din egen profil med mellemrum og fortæl dine venner, hvad det drejer sig om. Linket er her: https://www.facebook.com/groups/lollandfalsterlovestorm/